N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

N

KOELTRANSPORT

Koel transportbedrijven

Er zijn meerdere koel transportbedrijven in Nederland. U wilt echter een transportbedrijf hebben dat zeer veel ervaring en expertise heeft op dit gebied en u een betrouwbare, flexibele, kwalitatieve en snelle service kan leveren. Dat is A. Kentie en Zoon! Wij zijn zeer ervaren op het gebied van koeriersdiensten en transport en verzorgen al jaren koeltransporten.

A. Kentie en Zoon: expert onder de koel transportbedrijven

Soms zijn er producten die gekoeld moeten blijven gedurende transport. Dit is voor koel transportbedrijven zoals A. Kentie en Zoon geen enkel probleem. U kunt bij ons tot 1000 kilo gekoeld laten verzenden. Producten die vaak gekoeld getransporteerd moeten worden, zijn bijvoorbeeld:

  • Medicijnen;
  • Fotolytisch materiaal;
  • Chemische producten;
  • Bederfelijke goederen.

Voor koeltransporten gelden bepaalde richtlijnen. Wij voldoen aan belangrijke richtlijnen zoals de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en GDP (Good Distribution Practices). Om er zeker van te zijn dat de temperaturen tijdens het transport juist zijn, registreren wij deze via een datalogger. Wij kunnen deze, op aanvraag, aan u overleggen.

Flexibel inzetbaar

Flexibiliteit is het sleutelwoord voor ons. Wij verzorgen verschillende soorten transporten en koeriersdiensten. Dit doen wij stedelijk, regionaal, nationaal én internationaal. Onze flexibele service is waarmee wij ons onderscheiden van andere koel transportbedrijven. Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan gelijk contact met ons op via 0736418108.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.