N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Spoedtransporten / Charter

Spoedtransporten / Charter

Bij Spoedtransporten gaat het om zendingen tussen de 1.000 en 10.000 KG. Hiervoor komen wij met een van onze vrachtauto´s. Gaat het om een kleinere vracht? Dan verwijzen wij u naar de pagina van koeriersdiensten en snel transporten.

Wij van A. Kentie en Zoon vinden het heel belangrijk dat uw vracht snel geleverd wordt. Om te verzekeren dat uw zending op tijd op de juiste locatie aankomt, wordt uw vracht direct opgehaald en afgeleverd waar het moet zijn. Bij ons komen er geen andere partijen bij kijken, dus uw vracht komt ook niet in een depot, op- overslag of crossdocklocatie. Dit scheelt enorm veel tijd. Onze koerier haalt de zending op en rijdt direct naar de eindbestemming, waar dan ook in geheel Europa.

Ook als Charter inzetbaar

Heeft u als collega vervoerder/transporteur door bijvoorbeeld drukte een tekort aan materieel? Wij hebben door inzet van diverse voertuigsoorten altijd wel capaciteit over om zich voor u in te zetten. Dit kan al vanaf een dagdeel ( 4 uur ) uiteraard zonder vast te zitten aan contracten of vervoersovereenkomsten, gewoon flexibel inzetbaar zoals u van ons mag verwachten.

Voor vragen of direct deze dienst bestellen, bel ons op: 0736418108

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.