N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Transportbedrijven Boxtel

Transportbedrijven Boxtel

Er is een groot aantal transportbedrijven in omgeving Boxtel. Een voorbeeld daarvan is A. Kentie en Zoon. Wij bestaan al sinds 1974 en hebben ons sinds die tijd verdiept in transport en logistiek. Inmiddels hebben wij expertise op het gebied van spoedzendingen. We werken op stedelijk, regionaal, nationaal en ook internationaal niveau. Bij ons kunt u altijd rekenen op een kwalitatieve, flexibele, betrouwbare en snelle service.

A. Kentie en Zoon: specialist onder de transportbedrijven in omgeving Boxtel

De meeste transportbedrijven in omgeving Boxtel bieden u niet zo’n uitgebreid aanbod van diensten als wij. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Koeriersdiensten voor zendingen met een gewicht tot 500 kilogram;
  • Sneltransporten voor zendingen met een gewicht van 500 tot 1000 kilogram;
  • Spoedtransporten voor zendingen met een gewicht van 1000 tot 10.000 kilogram.
  • Event Logistics & Support
  • Kleinschalige opslag

Daarnaast kunnen wij ook sneltransporten of transporten van gevaarlijke stoffen regelen. Wij hebben hiervoor gecertificeerde chauffeurs in dienst die op de hoogte zijn van alle belangrijke richtlijnen en uw goederen met zorg vervoeren.

Iedere zending snel afgeleverd

Wij onderscheiden ons van andere transportbedrijven in omgeving Boxtel door onze specialisatie in spoedzendingen. Of het nu om een enveloppe gaat of om een grote pallet, uw zending wordt altijd zeer snel bezorgd. Als u wilt, kan de koerier nog dezelfde dag uw zending ophalen. Vervolgens rijdt hij gelijk door om deze naar de gewenste afleverlocatie te brengen. Als u meer wilt weten over onze service of meteen een koerier wilt inschakelen, kunt u bellen naar 073-6418108. Daarnaast is onze koeriersdienst ook actief in onder andere omgeving Den Bosch en Veghel.

kentie

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.