N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

N

KOELTRANSPORT

Vervoer goederen

U wilt natuurlijk kwalitatief en snel vervoer van al uw goederen. Daarvoor schakelt u een transportbedrijf als A. Kentie en Zoon in. Wij zijn expert op het gebied van het vervoeren van goederen. Wij bieden koeriersdiensten, sneltransporten en spoedtransporten aan. Dit doen wij al sinds 1974. In alle jaren dat wij werkzaam zijn, hebben we zeer veel ervaring en kennis op kunnen doen. Dat maakt ons tot een van de meest betrouwbare en snelste vervoerders in de omgeving.

Snel en kwalitatief vervoer van al uw goederen

Wij kunnen allerlei soorten goederen vervoeren, van een envelop tot een pakket of pallet. Alles is mogelijk. Wij kunnen zendingen met een gewicht tot wel 10.000 kilogram overal afleveren, zowel op stedelijk, regionaal, nationaal als internationaal niveau. Onze koeriersdiensten zijn geschikt voor zendingen tot 500 kilogram. Wanneer u goederen met een gewicht van 500 tot 1000 kilogram wilt verzenden, kunt u gebruik maken van ons sneltransport. Ons spoedtransport kan daarnaast zendingen met een gewicht tot maar liefst 10.000 kilogram verzenden. Ons vervoer is dus geschikt voor zowel lichte als zware goederen.

Koeltransport en transport van gevaarlijke stoffen

Naast het vervoer van gewone goederen hebben wij ons ook gespecialiseerd in koeltransport en transport van gevaarlijke stoffen. Een koeltransport is handig voor bijvoorbeeld medicijnen, fotolytisch materiaal, chemische producten en bederfelijke goederen. Bij gevaarlijke stoffen kunt u bijvoorbeeld denken aan brandbare vloei- of vaste stoffen en giftige stoffen. Onze chauffeurs zijn gecertificeerd om dergelijke stoffen te mogen vervoeren. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op via 0736418108.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.