N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Gevaarlijke stoffen (ADR)

Gevaarlijke stoffen (ADR)

Vervoer van gevaarlijke stoffen, ofwel ADR vervoer, kan worden verzorgd door A. Kentie en Zoon. ADR is de afkorting van ‘Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route’. Dit verwijst naar het Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen. Gevaarlijke stoffen moeten te allen tijde volgens de ADR richtlijnen worden vervoerd. Een bedrijf als A. Kentie en Zoon kan dit voor u regelen.

Vervoer van gevaarlijke stoffen volgens ADR richtlijnen

Als er iets fout gaat met vervoer van gevaarlijke stoffen, kan dit nare gevolgen hebben. Daarom is het ontzettend belangrijk dat het vervoer van gevaarlijke stoffen wordt uitgevoerd door een bedrijf dat op de hoogte is van de ADR richtlijnen. Dit is het geval bij A. Kentie en Zoon. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en kunnen zendingen vlot, vakkundig en veilig op de juiste locatie leveren. Er bestaan meerdere ADR klassen. Wij kunnen alle klassen gevaarlijke stoffen vervoeren met uitzondering van klasse 1 en 7. U kunt u dus bijvoorbeeld wee gassen, brandbare vloeistoffen, brandbare vaste stoffen en oxiderende stoffen door ons laten vervoeren. De gevaarlijke stoffen kunnen per bus of per vrachtauto worden vervoerd.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om A. Kentie en Zoon in te schakelen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen volgens de ADR richtlijnen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0736418108.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.