Vervoer van gevaarlijke stoffen volgens ADR richtlijnen


Gevaarlijke stoffen ADR

Vervoer van gevaarlijke stoffen, ofwel ADR vervoer, verzorgen wij, snel en veilig in heel Europa.

Als er iets fout gaat met vervoer van gevaarlijke stoffen, kan dit nare gevolgen hebben. Daarom is het ontzettend belangrijk dat het vervoer van gevaarlijke stoffen wordt uitgevoerd door een bedrijf dat op de hoogte is van de ADR richtlijnen. Dit is het geval bij A. Kentie en Zoon. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en kunnen zendingen vlot, vakkundig en veilig op de juiste locatie leveren. Er bestaan meerdere ADR klassen. Wij kunnen alle klassen gevaarlijke stoffen vervoeren met uitzondering van klasse 1 en 7. U kunt u dus bijvoorbeeld wee gassen, brandbare vloeistoffen, brandbare vaste stoffen en oxiderende stoffen door ons laten vervoeren. De gevaarlijke stoffen kunnen per bus of per vrachtauto worden vervoerd. 


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

ADR is de afkorting van ‘Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route’. Dit verwijst naar het Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen. Gevaarlijke stoffen moeten te allen tijde volgens de ADR richtlijnen worden vervoerd. 

A. Kentie en Zoon is specialist in gevaarlijke stoffen ADR vervoer. Wij vervoeren uw zending met een kritisch tijdsbestek van A naar B zonder tussenkomst van derden. Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u ter beschikking.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze chauffeurs zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 50 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !

Image