N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Spoedvervoer

Spoedvervoer

A. Kentie en Zoon is al sinds 1974 dé betrouwbare specialist in spoedvervoer. Van een kleine enveloppe tot zeer grote zendingen, wij leveren deze zo snel mogelijk en veilig op het juiste adres. Wij zijn inzetbaar op stedelijk, regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Spoedvervoer met uiterste zorg bij A. Kentie en Zoon

Bij spoedvervoer is het van belang dat uw zending niet alleen snel wordt geleverd, maar ook veilig. Bij A. Kentie en Zoon vervoeren we uw levering met uiterste zorg. Zodra uw zending in onze handen ligt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

U heeft bij ons keuze uit diverse soorten spoedvervoer. Hierbij is het van belang hoe zwaar uw zending is en of deze gekoeld moet worden. We bieden de volgende soorten spoedvervoer:

ADR-transporten zijn ook mogelijk

Naast spoedvervoer bieden we ook ADR-transporten, ook wel het transport van gevaarlijke stoffen. Deze moeten ten alle tijden volgens de ADR-richtlijnen worden vervoerd. Wanneer dit niet het geval is, kan dit nare gevolgen hebben. Daarom is het van groot belang dat dit op een juiste manier wordt uitgevoerd. Bij A. Kentie en Zoon zijn daarom al onze chauffeurs gecertificeerd en daardoor kunnen zij de zendingen vlot, veilig en vakkundig op de juiste locatie leveren.

Kiest u voor dé specialist in spoedzendingen?

Wilt u gebruikmaken van een van de diensten die A. Kentie en Zoon biedt op het gebied van spoedvervoer? Of heeft u vragen over een van onze transportdiensten? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het telefoonnummer: 073-6418108. Wanneer u kiest voor A. Kentie en Zoon als vervoerder, plannen we snel uw zending in.

kentie

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.