N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Charter transport Brabant

Charter transport Brabant

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u kan helpen met chartertransport in de omgeving van Brabant? A. Kentie en Zoon A. Kentie uit ‘s-Hertogenbosch bestaat sinds 1974 en zit in ’s-Hertogenbosch gevestigd. Wij helpen u graag bij het veilig en snel verzenden van de door u gewenste goederen. Wanneer u als vervoerder of transporteur bijvoorbeeld door drukte een tekort aan materiaal heeft, kunt u ons inzetten. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Lees snel verder!

Schakel ons in voor chartertransport in Brabant en daarbuiten

Dankzij onze diverse voertuigsoorten beschikken wij altijd over voldoende capaciteit wanneer u ons inschakelt als chartertransport in de omgeving van Brabant. U maakt al gebruik van onze service vanaf een dagdeel, dus een periode van 4 uur. Hierbij zit u uiteraard niet vast aan contracten of vervoersovereenkomsten. Wij vinden het belangrijk dat uw zending zo snel mogelijk geleverd wordt. Om er zeker van te zijn dat uw zending op tijd aankomt, wordt uw vracht direct opgehaald en afgeleverd op het gewenste adres. Voor spoedtransporten en als chartertransporteur kunnen wij zendingen van tussen de 1.000 en 10.000 kilogram vervoeren. Ook voor sneltransport en het vervoeren van gevaarlijke stoffen zit u bij ons goed.

Schakel onze diensten in

Wilt u een afspraak inplannen voor chartertransport in de omgeving van Brabant? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6418108. Wij komen graag uw zending ophalen en leveren deze af op het gewenste adres. Wij maken graag een planning voor u en voorzien u van deskundig advies.

kentie

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.