Sneltransporten tot 10.000 kg in heel Europa


Sneltransporten 1000 - 10.000 kg

Wij verzorgen sneltransporten met zendingen van 1.000 tot en met 10.000 kg. Hiervoor komen wij met een van onze vrachtauto´s. Gaat het om een kleinere vracht? Dan kunt u gebruik maken van onze koeriersdiensten en snel transporten.

Wij van A. Kentie en Zoon vinden het heel belangrijk dat uw vracht snel geleverd wordt. Om te verzekeren dat uw zending op tijd op de juiste locatie aankomt, wordt uw vracht direct opgehaald en afgeleverd waar het moet zijn. Bij ons komen er geen andere partijen bij kijken, dus uw vracht komt ook niet in een depot, op- overslag of crossdocklocatie. Dit scheelt enorm veel tijd. Onze koerier haalt de zending op en rijdt direct naar de eindbestemming, waar dan ook in geheel Europa.

Een beller is sneller

Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

A. Kentie en Zoon is specialist in koeriersdiensten. Wij vervoeren pakketjes in een kritisch tijdsbestek van A naar B zonder tussenkomst van derden. Onze koeriers staan dag en nacht voor u ter beschikking.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze koeriers zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 50 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !

Image