N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Koeriersdienst internationaal

Koeriersdienst internationaal

Een koeriersdienst kan vaak zowel nationaal als internationaal goederen afleveren. Dat geldt ook voor A. Kentie en Zoon in Den Bosch. Al sinds 1974 verzorgen wij koeriersdiensten. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van transport. Zo verzorgen wij sneltransporten, spoedtransporten en transporten van gevaarlijke stoffen. Dit doen wij op betrouwbare en flexibele wijze. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarnaast streven wij ernaar uw zending altijd zo snel mogelijk te leveren op de afgesproken afleverlocatie, of deze nu in binnen- of buitenland is.

Professionele en snelle koeriersdienst: internationaal en met spoed

Wij beschouwen alle zendingen als spoedzendingen. Dit betekent dat wij altijd ons best doen deze zo snel mogelijk af te leveren. Als u kiest voor onze koeriersdienst, die ook internationaal werkt, kunt u er ook op rekenen dat uw goederen met spoed worden verzonden. De koeriersdiensten zijn bedoeld voor goederen die maximaal 2 kubieke meter groot zijn en niet meer dan 500 kilogram wegen. Grotere of zwaardere goederen zullen via ons snel- en spoedtransport worden verzonden. Dit transport is geschikt voor een zendinggewicht tot maar liefst 10.000 kilogram.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag internationaal gebruikmaken van onze koeriersdienst of wilt u meer informatie over deze optie? Bel dan naar 073-6418108 en onze medewerkers staan u graag te woord. Wij regelen dat uw goederen snel verzonden kunnen worden en dat het transport op de gewenste locatie afgeleverd wordt.

kentie

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.