Internationale transporten, snel en directe levering


Koeriersdiensten en sneltransporten internationaal

Een koeriersdienst kan vaak zowel nationaal als internationaal goederen afleveren. Dat geldt ook voor A. Kentie en Zoon in Den Bosch. Al sinds 1974 verzorgen wij koeriersdiensten. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van transport. Zo verzorgen wij sneltransporten, spoedtransporten en transporten van gevaarlijke stoffen. Dit doen wij op betrouwbare en flexibele wijze. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarnaast streven wij ernaar uw zending altijd zo snel mogelijk te leveren op de afgesproken afleverlocatie, of deze nu in binnen- of buitenland is.

Wij beschouwen alle zendingen als spoedzendingen. Dit betekent dat wij altijd ons best doen deze zo snel mogelijk af te leveren. Als u kiest voor onze koeriersdienst, die ook internationaal werkt, kunt u er ook op rekenen dat uw goederen met spoed worden verzonden. De koeriersdiensten zijn bedoeld voor goederen die maximaal 2 kubieke meter groot zijn en niet meer dan 500 kilogram wegen. Grotere of zwaardere goederen zullen via ons snel- en spoedtransport worden verzonden. Dit transport is geschikt voor een zendinggewicht tot maar liefst 10.000 kilogram.


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

A. Kentie en Zoon is specialist in koeriersdiensten en sneltransporten internationaal. Wij vervoeren pakketjes in een kritisch tijdsbestek van A naar B zonder tussenkomst van derden. Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u ter beschikking.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze chauffeurs zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om internationale logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 50 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !

Image