N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Internationaal sneltransport

Internationaal sneltransport

Wij verzenden uw pakketten ook internationaal via sneltransport. Zo wordt uw pakket snel en in goede staat verzonden zonder tussenkomst van derden. Heeft u grote zendingen die met spoed moeten worden geleverd? Maak dan gebruik van onze transportservice. Deze service is gericht op zendingen met een totaalgewicht van 500 tot 1.000 kilogram. Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uw goederen veilig internationaal verzendt via sneltransport? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden.

Verzend goederen internationaal via onze service van sneltransport

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zorgen wij altijd voor doeltreffende oplossingen. Zo wordt uw zending vlot afgeleverd dankzij onze sneltransport service op de juiste locatie, zowel lokaal als internationaal. Als u gebruikmaakt van onze service, wordt uw zending door één persoon opgehaald en afgeleverd. Wij maken geen gebruik van depots of ander soort op-, overslag en crossdocklocaties. Zo weet u zeker dat uw waardevolle goederen met uiterste zorg worden behandeld. Heeft u een lichtere vracht van maximaal 500 kilogram? Dan kunt u het beste gebruik maken van onze koerierdienst. Wilt u gevaarlijke stoffen verzenden? Dan regelen wij dit voor u volgens de ADR-richtlijnen.

Ontvang deskundig advies

Wilt u gebruikmaken van onze sneltransport en goederen uit ‘s-Hertogenbosch internationaal verzenden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 073-6418108. Dan plannen wij een ophaal- en leverdatum met u in. Ook voor overige informatie belt u naar dit telefoonnummer.

kentie

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.