Internationale sneltransport, veilig en snel


Flexibel en oplossingsgericht

Snel en betrouwbaar

Persoonlijk contact

Duurzame levering mogelijk

Image
Image
ImageImage

Internationale sneltransport

Internationale sneltransport is dé specialiteit van A. Kentie en Zoon uit ‘s-Hertogenbosch. Wij verzorgen alles op het gebied van logistiek, van koeriersdiensten tot sneltransport. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit. Onze wagens worden met uiterste zorg behandeld en het personeel is (ADR) gekwalificeerd. Hierdoor kunnen wij altijd met zorg en snel een zending leveren.

U kunt ons inzetten voor stedelijke, regionale, nationale en internationale logistiek, sneltransport en koeriersdiensten. Onze service wordt gekenmerkt door flexibiliteit en expertise. Of u nu een envelop, klein pakket of pallet wilt verzenden, wij doen het voor u! Wij zorgen ervoor dat de zending op de juiste tijd op de juiste locatie wordt geleverd.


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

Kentie Koeriers uit ‘s-Hertogenbosch is specialist in Internationale sneltransport. Wij hebben ervaring met koeriersdiensten, sneltransporten, spoedtransporten en ook transporten van gevaarlijke stoffen. Wij garanderen u kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze chauffeurs zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 50 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !