N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Koerier Den Bosch

Koerier Den Bosch

Bent u op zoek naar een professionele koerier in Den Bosch? Kies dan voor A. Kentie en Zoon, hét koeriersbedrijf in Den Bosch. Al sinds 1974 zijn wij uw betrouwbare partner in de transport en logistiek. Wij hebben ons gespecialiseerd in spoedeisende zendingen, die wij zowel stedelijk, regionaal, nationaal als internationaal verzorgen. Wij kunnen kleine verzendingen zoals een enveloppe of pakket verzenden, maar ook grotere verzendingen zoals pallets vallen onder de mogelijkheden. Onze service is kwalitatief, betrouwbaar, snel en flexibel. Dat is wat ons tot een unieke koeriersdienst in Den Bosch maakt.

Hét koeriersbedrijf in Den Bosch

A. Kentie en Zoon in Den Bosch verzorgt voor u graag een transport of koeriersdienst. Ons koeriersbedrijf uit Den Bosch stuurt een koerier om bij u de zending op te halen en deze zeer vlot op de juiste afleverlocatie te bezorgen. U kunt bij ons verzendingen van ieder formaat laten bezorgen. U moet er wel rekening mee houden dat ze maximaal 2 kubieke meter groot mogen zijn en dat het maximale zendingsgewicht 500 kilogram is voor onze koeriersdiensten.

Wat als u grotere of zwaardere goederen wilt verzenden?

In dat geval verwijzen wij als koerier in Den Bosch u dan ook door naar onze transportservice. Wij kunnen tot 10.000 kilogram verzenden zowel nationaal als internationaal. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in sneltransport en het transport van gevaarlijke stoffen. Hiervoor hebben onze chauffeurs de juiste ervaring, kennis en certificaten. Zij kunnen voor u vlot, vakkundig en veilig goederen transporteren. Heeft u voldoende aan onze koeriersdienst in Den Bosch? Dan kunt u gelijk contact met ons opnemen via 073-6418108. Ons koeriersbedrijf in Den Bosch verzorgt graag uw spoedzending. Wij leveren deze op de juiste tijd en juiste locatie voor u af.

kentie

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.