N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Spoed koeriersdienst

Spoed koeriersdienst

Heeft u met spoed een koeriersdienst nodig? Bijvoorbeeld omdat u een zeer belangrijke brief wilt verzenden? Of omdat u een klant beloofd heeft een pakket gelijk op te sturen? Dan helpt A. Kentie en Zoon uit ‘s-Hertogenbosch u graag. Wij verzorgen koeriersdiensten en transport. Onze specialisatie is het afleveren van spoedeisende zendingen. Wij zorgen dat uw zending vlot, vakkundig en veilig wordt afgeleverd op de door u gewenste locatie.

De spoed koeriersdienst van A. Kentie en Zoon: direct opgehaald en verzonden

Wij streven ernaar uw zending altijd zo snel mogelijk af te leveren. Als u bij ons een spoedzending aanmeldt, gaan we gelijk voor u aan de slag. Nog dezelfde dag kan onze spoed koeriersdienst de zending bij u ophalen. Daarna wordt deze direct naar de afleverlocatie gebracht. Deze locatie kan zowel in Nederland als in het buitenland zijn. Ook daar leveren wij zo snel mogelijk. Onze koeriersdienst neemt vele pakketten mee, van enveloppen tot pallets. Wel is er een maximaal zendinggewicht van 500 kilogram. Ook mogen goederen niet groter dan 2 kubieke meter zijn. Anders passen ze niet in het voertuig. Wij beschikken uiteraard wel over grotere voertuigen, kijk ook eens bij onze spoedtranport voor grotere zendingen.

Een spoedzending aanmelden

Kunt u niet wachten om onze spoed koeriersdienst in te schakelen om een spoedzending voor u te verzorgen? Wacht dan niet langer en neem gelijk contact met ons op via 0736418108.

kentie

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.