Spoed koeriersdienst met uiterste zorg


Flexibel en oplossingsgericht

Snel en betrouwbaar

Persoonlijk contact

Duurzame levering mogelijk

Image
Image
Image
Image

Spoed koeriersdienst

Heeft u met spoed een koeriersdienst nodig? Bijvoorbeeld omdat u een zeer belangrijke brief wilt verzenden? Of omdat u een klant beloofd heeft een pakket gelijk op te sturen? Dan helpt A. Kentie en Zoon uit ‘s-Hertogenbosch u graag. Wij verzorgen koeriersdiensten en transport. Onze specialisatie is het afleveren van spoedeisende zendingen. Wij zorgen dat uw zending vlot, vakkundig en veilig wordt afgeleverd op de door u gewenste locatie.

Wij streven ernaar uw zending altijd zo snel mogelijk af te leveren. Als u bij ons een spoedzending aanmeldt, gaan we gelijk voor u aan de slag. Nog dezelfde dag kan onze spoed koeriersdienst de zending bij u ophalen. Daarna wordt deze direct naar de afleverlocatie gebracht. Deze locatie kan zowel in Nederland als in het buitenland zijn. Ook daar leveren wij zo snel mogelijk. Onze koeriersdienst neemt vele pakketten mee, van enveloppen tot pallets. Wel is er een maximaal zendinggewicht van 500 kilogram. Ook mogen goederen niet groter dan 2 kubieke meter zijn. Anders passen ze niet in het voertuig. Wij beschikken uiteraard wel over grotere voertuigen, kijk ook eens bij onze spoedtranport voor grotere zendingen.


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

A. Kentie en Zoon is specialist in spoed koeriersdiensten Wij vervoeren uw zending met een kritisch tijdsbestek van A naar B zonder tussenkomst van derden. Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u ter beschikking.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze chauffeurs zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 50 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !