Sneltransporten met directe levering


Sneltransporten 500 - 1000 kg

Bij sneltransporten gaat het om zendingen tussen de 500 tot 1000 kg. Hiervoor komen wij met een van onze vrachtauto´s. Gaat het om een kleinere vracht? Maak dan gebruik van onze koeriersdiensten 

Wij van A. Kentie en Zoon vinden het heel belangrijk dat uw vracht snel geleverd wordt. Om te verzekeren dat uw zending op tijd op de juiste locatie aankomt, wordt uw vracht direct opgehaald en afgeleverd waar het moet zijn. Bij ons komen er geen andere partijen bij kijken, dus uw vracht komt ook niet in een depot, op- overslag of crossdocklocatie. Dit scheelt enorm veel tijd. Onze koerier haalt de zending op en rijdt direct naar de eindbestemming, waar dan ook in geheel Europa.

Sneltransporten nodig, neem direct contact op met onze planning
Een beller is sneller

Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

A. Kentie en Zoon is specialist in sneltransporten. Wij vervoeren pakketjes in een kritisch tijdsbestek van A naar B zonder tussenkomst van derden. Onze sneltransporteurs staan dag en nacht voor u ter beschikking.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze sneltransporteurs zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 50 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !

Image