N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Sneltransporten

Laat uw pakket bezorgen met ons sneltransport

Bij A. Kentie en Zoon zorgen wij voor sneltransport en wordt uw pakket in goede staat afgeleverd zonder tussenkomst van derden. Heeft u een grote zending die met spoed moet worden geleverd, dan kunt u gebruikmaken van ons sneltransport. Deze service is gericht op zendingen met een zendingsgewicht tussen de 500 en 1.000 kilo.

Directe levering met onze sneltransport

Door ons snelle transport zorgen we ervoor dat uw productielijn niet in gevaar komt. We komen met doeltreffende oplossingen en zorgen ervoor dat uw goederen vlot worden afgeleverd op de juiste locatie. Uw zending wordt door één persoon opgehaald en afgeleverd zonder gebruik te maken van depots of andere tussenlocaties. Zo bent u er zeker van dat uw waardevolle, kwetsbare of breekbare goederen altijd met uiterste zorg worden behandeld.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u profiteren van onze service? Kies dan voor ons sneltransport en laat uw pakket direct door ons bezorgen. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-6418108. Zo kunnen we telefonisch uw wensen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk ook meteen onze andere diensten, zoals het vervoer van gevaarlijke stoffen. Heeft u vooraf nog vragen? Neem ook dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.