Koeriersdiensten internationaal, veilig en snel


Flexibel en oplossingsgericht

Snel en betrouwbaar

Persoonlijk contact

Duurzame levering mogelijk

Image
Image
ImageImage

Koeriersdiensten internationaal

Een koeriersdienst kan vaak zowel nationaal als internationaal goederen afleveren. Dat geldt ook voor A. Kentie en Zoon in Den Bosch. Al sinds 1974 verzorgen wij koeriersdiensten. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van transport. Zo verzorgen wij sneltransporten, spoedtransporten en transporten van gevaarlijke stoffen. Dit doen wij op betrouwbare en flexibele wijze. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarnaast streven wij ernaar uw zending altijd zo snel mogelijk te leveren op de afgesproken afleverlocatie, of deze nu in binnen- of buitenland is.

Wij beschouwen alle zendingen als spoedzendingen. Dit betekent dat wij altijd ons best doen deze zo snel mogelijk af te leveren. Als u kiest voor onze koeriersdienst, die ook internationaal werkt, kunt u er ook op rekenen dat uw goederen met spoed worden verzonden. De koeriersdiensten zijn bedoeld voor goederen die maximaal 2 kubieke meter groot zijn en niet meer dan 500 kilogram wegen. Grotere of zwaardere goederen zullen via ons snel- en spoedtransport worden verzonden. Dit transport is geschikt voor een zendinggewicht tot maar liefst 10.000 kilogram


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

Kentie Koeriers uit ‘s-Hertogenbosch is specialist in koeriersdiensten internationaal. Wij hebben ervaring met koeriersdiensten, sneltransporten, spoedtransporten en ook transporten van gevaarlijke stoffen. Wij garanderen u kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze chauffeurs zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 45 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !