Veilig en snel goederen transport


Flexibel en oplossingsgericht

Snel en betrouwbaar

Persoonlijk contact

Duurzame levering mogelijk

Image
Image
Image
Image

Goederen transport

Sinds 1974 is A. Kentie en Zoon uit ‘s-Hertogenbosch een betrouwbare partner op het gebied van goederentransport en logistiek. Wij zijn gespecialiseerd in spoedeisende zendingen en helpen u graag met de veilige verzenden van uw goederen. Wij bieden verschillende soorten goederentransport aan zodat u altijd een service vindt die bij uw wensen past. Ontdek de mogelijkheden door verder te lezen.

Wij helpen u graag om uw zending met goederentransport veilig en snel op de gewenste locatie te krijgen, zowel nationaal als internationaal. Wij bieden diverse soorten transport aan zodat u een service kunt kiezen die perfect bij uw situatie aansluit. Of het nu gaat om een kleine zending of een zending van maximaal 10.000 kilogram, wij bieden u graag onze diensten aan. U heeft keuze uit de volgende mogelijkheden:


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

A. Kentie en Zoon is specialist in spoedvervoer en goederen transport. Wij vervoeren uw zending met een kritisch tijdsbestek van A naar B zonder tussenkomst van derden. Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u ter beschikking.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze chauffeurs zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 50 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !