Sneltransport in omgeving Boxtel


Flexibel en oplossingsgericht

Snel en betrouwbaar

Persoonlijk contact

Duurzame levering mogelijk

Image
Image
ImageImage

Sneltransport Boxtel

Kentie Koeriers, het sneltransportbedrijf in omgeving Boxtel. In 1974 werd ons bedrijf opgericht. Wij specialiseerden ons al snel in spoedeisende zendingen en sneltransport. Deze verzenden wij niet alleen naar afleverlocaties in Nederland, maar ook in het buitenland. Wij kunnen zendingen tot maar liefst 10.000 kilogram verzenden. Of het nu enveloppen, pakketten of pallets zijn, wij verzenden alles voor u!

Wij streven bepaalde kernwaarden na als het om onze service gaat. Zo willen wij ten eerste een betrouwbare dienstverlener zijn. Daarnaast hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ook zijn wij erg flexibel en proberen we altijd mee te denken met de klant. Ten slotte kunt u er ook op rekenen dat wij altijd snel te werk gaan. Sneltransport is bij ons ook echt sneltransport. 


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

A. Kentie en Zoon is specialist in spoedvervoer en goederen transport. Wij vervoeren uw zending met een kritisch tijdsbestek van A naar B zonder tussenkomst van derden. Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u ter beschikking.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze chauffeurs zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 50 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !