Internationale koeriersdienst zonder tussenkomst van derden


Flexibel en oplossingsgericht

Snel en betrouwbaar

Persoonlijk contact

Duurzame levering mogelijk

Image
Image
ImageImage

Internationale koeriersdienst

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een internationale koeriersdienst. Heeft u goederen die u graag met spoed laat bezorgen? A. Kentie en Zoon uit ‘s-Hertogenbosch heeft hier ruime ervaring in en helpt u graag. Zendingen van elk formaat halen wij bij u op om deze vervolgens snel op het juiste afleveradres te bezorgen.

Geen enkele klus is ons te veel. Echter hebben wij wel bepaalde eisen waar u rekening mee moet houden wanneer u onze internationale koeriersdienst inschakelt. Onze diensten zijn namelijk voor goederen van maximaal twee kubieke meter en met een maximaal zendingsgewicht van 500 kilo. Wilt u pakketten verzenden die deze limiet overschrijden? Dan helpen wij u graag met onze services voor sneltransporten of spoedtransporten. Hierbij worden zelfs vrachten tot 10.000 kilogram vervoerd.


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

Internationale koeriersdienst nodig? Wij hebben ervaring met koeriersdiensten, sneltransporten, spoedtransporten en ook transporten van gevaarlijke stoffen. Wij garanderen u kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze chauffeurs zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 50 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !