N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Internationale koeriersdienst

Internationale koeriersdienst

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een internationale koeriersdienst. Heeft u goederen die u graag met spoed laat bezorgen? A. Kentie en Zoon uit ‘s-Hertogenbosch heeft hier ruime ervaring in en helpt u graag. Zendingen van elk formaat halen wij bij u op om deze vervolgens snel op het juiste afleveradres te bezorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Maak gebruik van de internationale koeriersdienst en verstuur goederen met spoed

Geen enkele klus is ons te veel. Echter hebben wij wel bepaalde eisen waar u rekening mee moet houden wanneer u onze internationale koeriersdienst inschakelt. Onze diensten zijn namelijk voor goederen van maximaal twee kubieke meter en met een maximaal zendingsgewicht van 500 kilo. Wilt u pakketten verzenden die deze limiet overschrijden? Dan helpen wij u graag met onze services voor sneltransporten of spoedtransporten. Hierbij worden zelfs vrachten tot 10.000 kilogram vervoerd.

Ervaar onze service

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze internationale koeriersdienst? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6418108. Wij maken graag samen met u een planning zodat de door u gekozen ophaal- en leverdatum behaald wordt. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, belt u naar het eerder genoemde nummer.

kentie

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.