N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Spoedtransport

Spoedtransport

Dankzij spoedtransport kunnen goederen sneller dan ooit worden verzonden. Vaak kan een zending al dezelfde dag worden opgehaald en worden afgeleverd. A. Kentie en Zoon uit ‘s-Hertogenbosch is specialist op het gebied van spoedzendingen. Wij bestaan al sinds 1974 en hebben ons in de jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner in de transport en logistiek. Onze service wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, snelheid, kwaliteit en flexibiliteit. Wij denken altijd mee met onze klanten en staan u bij met raad en daad. Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij u met ieder soort spoedtransport helpen.

Spoedtransport voor grote zendingen

Het spoedtransport van A. Kentie en Zoon is geschikt voor grote zendingen. Zo kunnen wij zendingen met een gewicht van 1000 tot 10.000 kilogram verzenden naar iedere gewenste afleverlocatie. Wij leveren namelijk stedelijk, regionaal, nationaal én internationaal goederen af. De levering vindt altijd snel plaats en er wordt geen gebruik gemaakt van depots, op- overslag of crossdocklocaties. Dat scheelt veel tijd en zo kan de zending nog sneller op de plaats van bestemming komen.

Mogelijkheid tot charter

Diverse voertuigen van ons kunnen worden ingezet voor een charter. Dus heeft u als collega transporteur een tekort aan materieel? Dan schakelt u ons in. U kunt al een voertuig huren vanaf een dagdeel (4 uur). U zit daarnaast niet vast aan contracten of vervoersovereenkomsten. Wilt u meer weten over ons spoedtransport? Neem dan contact met ons op via 0736418108.

kentie

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.