N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » ADR vervoer

ADR vervoer

U kunt ons inschakelen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, ook wel ADR-transport genoemd. ADR is de afkorting van ‘Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route’. Dit verwijst naar het Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen. Gevaarlijke stoffen moeten te allen tijde volgens de ADR-richtlijnen worden vervoerd. Een bedrijf als A. Kentie en Zoon kan dit voor u regelen.

ADR-transport: vervoer van gevaarlijke stoffen volgens de richtlijnen

Als er iets fout gaat met vervoer van gevaarlijke stoffen kan dit nare gevolgen hebben. Daarom is het ontzettend belangrijk dat het vervoer van gevaarlijke stoffen wordt uitgevoerd door een bedrijf dat op de hoogte is van de ADR-richtlijnen. Dit is het geval bij A. Kentie en Zoon uit ‘s-Hertogenbosch. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en kunnen ADR-transport vlot, vakkundig en veilig op de juiste locatie leveren. Er bestaan meerdere ADR-klassen. Wij kunnen alle klassen gevaarlijke stoffen vervoeren met uitzondering van klasse 1 en 7. U kunt dus bijvoorbeeld wee gassen, brandbare vloeistoffen, brandbare vaste stoffen en oxiderende stoffen door ons laten vervoeren. De gevaarlijke stoffen kunnen per bus of per vrachtauto worden getransporteerd.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt meer weten over ADR-transport of wilt u ons inschakelen om uw gevaarlijke stoffen te laten vervoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6418108. Wij zorgen ervoor dat uw zending volgens de ADR-richtlijnen op de gewenste locatie wordt bezorgd. Heeft u nog andere vragen of heeft u interesse in ons sneltransport of onze internationale diensten? Neem ook dan contact op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

kentie

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.