N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Koeriersdienst Veghel

Koeriersdienst Veghel

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare én snelle koeriersdienst in de buurt van Veghel, kunt u uitstekend terecht bij A. Kentie en Zoon. Wij zijn een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in spoedeisende zendingen. Hierdoor bent u verzekerd van een vlotte en veilige levering.

Snel en betrouwbaar: dat is de koeriersdienst van A. Kentie en Zoon nabij Veghel

Bij A. Kentie en Zoon hebben we kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. U schakelt onze koeriersdienst nabij Veghel in voor leveringen met spoed met een zendgewicht tot 500 kilogram of twee kubieke meter. Is u zending zwaarder of groter? Dat is geen probleem! Dan maakt u gebruik van het sneltransport of spoedtransport.

Diverse soorten transport

Wanneer u kiest voor de koeriersdienst van ons bedrijf nabij Veghel halen wij uw zending op en leveren we deze op de gewenste locatie af. Dit geldt ook voor onze andere transporten. Zo bieden we ook sneltransporten, koeltransporten, (charter) distributie en ADR-vervoer. Hierdoor vindt u altijd het transport dat bij uw zending past.

Gebruikmaken van onze koeriersdienst?

Wilt u gebruikmaken van onze koeriersdienst voor uw zending in de regio Veghel? Neem dan contact met ons op. Dit doet u gemakkelijk door te bellen naar het telefoonnummer: 073-6418108. Wij vertellen u dan graag meer over onze mogelijkheden. Weet u niet welk transport het beste bij uw zending past? Wij adviseren u graag!

kentie

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.