Koerier Oss, snel en vertrouwd


Flexibel en oplossingsgericht

Snel en betrouwbaar

Persoonlijk contact

Duurzame levering mogelijk

Image
Image
Image
Image

Koerier Oss

Bent u op zoek naar een professionele koerier in Oss en omgeving? Kies dan voor A. Kentie en Zoon, hét koeriersbedrijf in Oss en omgeving. Al sinds 1974 zijn wij uw betrouwbare partner in de transport en logistiek.

Wij hebben ons gespecialiseerd in spoedeisende zendingen, die wij zowel stedelijk, regionaal, nationaal als internationaal verzorgen. Wij kunnen kleine verzendingen zoals een enveloppe of pakket verzenden, maar ook grotere verzendingen zoals pallets vallen onder de mogelijkheden. Onze service is kwalitatief, betrouwbaar, snel en flexibel. Dat is wat ons tot een unieke koeriersdienst in Oss maakt.


Vrijblijvende offerte aanvragen?


Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk contact
Vandaag nog bezorgd
Zonder tussenkomst van derden
Alle Certificering op orde

Een beller is sneller

Hét koeriersbedrijf in Oss en omgeving

A. Kentie en Zoon uit Oss en omgeving verzorgt voor u graag een transport of koeriersdienst. Ons koeriersbedrijf stuurt een koerier om bij u de zending op te halen en deze zeer vlot op de juiste afleverlocatie te bezorgen. U kunt bij ons verzendingen van ieder formaat laten bezorgen, ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. U moet er wel rekening mee houden dat ze maximaal 2 kubieke meter groot mogen zijn en dat het maximale zendingsgewicht 500 kilogram is voor onze koeriersdiensten en sneltransporten

heeft u een grotere vracht? Wij hebben sneltransporten tot 10.000 kg. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen.

Onze chauffeurs zijn uitermate flexibel ingesteld als het gaat om logistieke vraagstukken, en kunnen u daarbij met door onze inmiddels meer als 50 jaar vergaarde ervaring, ook qua expertise met raad en daad bijstaan. Service zoals u van ons mag verwachten !