N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Koerier Oss

Koerier Oss

Bij A. Kentie en Zoon bieden we u de juiste koerier voor uw zending in Oss. Van een enveloppe tot een groot pakket, we leveren alles snel én veilig op het door u gekozen adres. Kiest u een koerier van ons transportbedrijf nabij Oss?

Betrouwbaar en snel: dat is de koerier van A. Kentie en Zoom nabij Oss

Wij zijn al sinds 1974 de betrouwbare koerier voor uw transport in de omgeving van Oss. Ons bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in spoedeisende zending en is inzetbaar voor transporten op stedelijk, regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Verschillende soorten transport

Bij A. Kentie en Zoon verzorgen we verschillende soorten transport. Zo vervoeren we bijvoorbeeld ADR– en gekoelde goederen. Maar ook wanneer u een koerier zoekt voor spoedeisende zending tot 500 kilogram bent u bij ons bedrijf nabij Oss aan het juiste adres. Is uw zending zwaarder? Ook dat is geen enkel probleem. Dan maakt u gebruik van onze sneltransporten of spoedtransporten. Deze vervoeren tot een zendingsgewicht van 10.000 kilogram.

Plan een zending

Wilt u een koerier van ons bedrijf nabij Oss inschakelen? Of heeft u vragen over onze verschillende transportdiensten? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag en plannen eventueel een zending met u in. U bereikt ons door te bellen naar 073-6418108.

kentie

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.