N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Koeriersdienst Uden

Koeriersdienst Uden

Wanneer u A. Kentie en Zoon inschakelt als koeriersdienst van uw transport in Uden, bent u verzekerd van een veilige en snelle levering. Moeten uw goederen met spoed worden bezorgd? Ook dat is geen enkel probleem! Wij halen uw zending op en leveren deze zeer vlot op de gewenste afleverlocatie.

Dé koerierdienst nabij Uden: A. Kentie en Zoon

De koeriersdienst van A. Kentie en Zoon nabij Uden, levert zendingen van ieder formaat. Dit betekent dat u onze koeriersdienst kunt schakelen voor goederen van maximaal twee kubieke meter en een zendingsgewicht van maximaal 500 kilogram.

Is uw zending erg zwaar?

Is uw zending groter of zwaarder dan de maximale afmetingen of het maximale gewicht dat is aangegeven voor de koeriersdienst nabij Uden? Ook dan zijn we u graag van dienst. U maakt dan gebruik van ons snel transport of spoedtransport. Daarnaast bieden we u transporten voor 500 tot 1.000 kilo, 1.000 tot 10.000 kilo, koeltransporten en transport van gevaarlijke stoffen.

Neem contact met ons op en plan een datum

Kiest u voor onze koeriersdienst voor uw zending in Uden? Bel dan direct naar 073-6418108. Dan bekijkt u samen met onze planning naar een geschikte ophaal- en leverdatum. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Ook dan neemt u telefonisch contact op. Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden eventuele vragen!

kentie

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.