N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Sneltransport Uden

Sneltransport Uden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw sneltransport in Uden kan verzorgen? Bekijk dan eens de mogelijkheden die A. Kentie en Zoon u biedt. Wij leveren pakketten snel én zorgen ervoor dat deze in goede staat worden bezorgd. Hierbij is er geen sprake van tussenkomst van derden.

Kies A. Kentie en Zoon voor uw sneltransport in Uden

Wanneer u A. Kentie en Zoon kiest voor het sneltransport van uw bedrijf in Uden, bent u ervan verzekerd dat wij doeltreffende oplossingen aandragen. Daarnaast zorgen we ervoor zorgen dat uw zending vlot wordt afgeleverd op de gewenste locatie. We werken daarom niet met tussenpersonen. Uw zending wordt door één persoon opgehaald of afgeleverd. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van depots, crossdocklocaties of op- en overslag. Hierdoor weet u zeker dat wij uw waardevolle of kwetsbare goederen met uiterste zorg behandelen.

Grote zendingen ook mogelijk

Heeft u een grote zending die we met spoed moeten leveren? Dan maakt u gebruik van onze sneltransport service voor uw bedrijf in Uden. Deze service zorgt ervoor dat zendingen met een zendingsgewicht van tussen de 500 en 1.000 kilogram met spoed worden geleverd.

Bestel een sneltransport eenvoudig telefonisch

Heeft u vragen? Of wilt u gebruik maken van onze sneltransport voor uw zending in Uden? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 073-6418108. Wij vertellen u dan meer over de mogelijkheden en nemen uw eventuele bestelling op. U schakelt ons ook in voor koeriersdiensten of koeltransport.

kentie

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.