N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home ยป Transportbedrijf Den Bosch

Transportbedrijf Den Bosch

Bent u op zoek naar een transportbedrijf in omgeving Den Bosch en Oss? Dan bent u bij A. Kentie en Zoon aan het juiste adres. In 1974 werd ons bedrijf opgericht. Wij specialiseerden ons al snel in spoedeisende zendingen. Deze verzenden wij niet alleen naar afleverlocaties in Nederland, maar ook in het buitenland. Wij kunnen zendingen tot maar liefst 10.000 kilogram verzenden. Of het nu enveloppen, pakketten of pallets zijn, wij verzenden alles voor u!

Deskundig transportbedrijf in omgeving Den Bosch en Oss

Wij streven bepaalde kernwaarden na als het om onze service gaat. Zo willen wij ten eerste een betrouwbare dienstverlener zijn. Daarnaast hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ook zijn wij erg flexibel en proberen we altijd mee te denken met de klant. Ten slotte kunt u er ook op rekenen dat wij altijd snel te werk gaan. Spoed is bij ons ook echt spoed. Ons transportbedrijf in omgeving Den Bosch en Oss biedt de volgende diensten aan:

  • Koeriersdiensten;
  • Sneltransport;
  • Spoedtransport
  • Transport van gevaarlijke stoffen.
  • Event Logistics & Support
  • Kleinschalige opslag

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn wij gecertificeerd. Onze chauffeurs kennen de ADR-richtlijnen als geen ander. Afhankelijk van het soort goederen en het zendinggewicht kiest u een van bovenstaande diensten.

Bel ons even op!

Als u vragen heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met ons transportbedrijf in omgeving Den Bosch en Oss. Ook als u gelijk een dienst wilt bestellen, kan dit telefonisch. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 073-6418108. Daarnaast is ons bedrijf ook actief in de omgeving van Boxtel en Veghel.

kentie

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.