N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Transport Waalwijk

Transport Waalwijk

Op zoek naar betrouwbare koeriersdienst voor uw transport in Waalwijk en omstreken? Kies dan voor het transportbedrijf, A. Kentie en Zoon. Wij zijn gespecialiseerd in zendingen die met spoed moeten worden geleverd. Hierdoor weten we hoe we u zending veilig én snel kunnen leveren. Kiest u voor onze koeriersdienst voor uw transport in Waalwijk?

Dé betrouwbare koeriersdienst voor uw transport in Waalwijk!

Wanneer u een koeriersdienst in de buurt van Waalwijk uitzoekt voor uw transport, wilt u dat deze zorgvuldig met uw goederen omgaat. Daar kunt u bij A. Kentie en Zoon op rekenen. Wij vinden kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit zeer belangrijk. Dit ziet u terug in onze wagens die met grote zorg worden behandeld, personeel dat uitermate gekwalificeerd is en de zorg en snelheid waarmee we uw zending altijd op de juiste tijd en plaats leveren.

Maximale zendingsgewicht

Onze koeriersdienst nabij Waalwijk verzorgt u transport tot maximaal 500 kilogram en 2 kubieke meter. Is uw zending groter of zwaarder? Dan maakt u gebruik van een andere transportmogelijkheid die wij bij A. Kentie en Zoon bieden. Voor uw spoedzendingen van 500 tot 1.000 kilogram maakt u gebruik van onze sneltransporten. Is uw zending zwaarder dan 1.000 kilogram en lichter dan 10.000 kilogram? Dan maakt u gebruik van de zogenaamde spoedtransporten. Naast de verschillende spoedtransporten bieden we ook speciale leveringen zoals koeltransporten en ADR-transport.

Transport nodig? Neem contact op!

Wilt u uw transport nabij Waalwijk leveren via onze koeriersdienst? Of wilt u gebruikmaken van een ander transport? Neem dan contact op door te bellen naar het telefoonnummer: 073-6418108. Onze medewerkers bekijken dan samen met u wanneer de zending plaatsvindt.

kentie

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.