N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home ยป Transport Veghel

Transport Veghel

Voor transport in omgeving Den Bosch en Veghel is A. Kentie en Zoon uw betrouwbare partner in de transport en logistiek. Onze specialisatie ligt in het afleveren van spoedeisende zendingen. Wij doen dit zowel op stedelijk, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Onze service is kwalitatief, flexibel, betrouwbaar en snel. Dit is te danken aan de jaren ervaring die wij hebben opgedaan sinds de oprichting van het bedrijf in 1974. Voor transport in omgeving Den Bosch en Veghel bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres.

Transport in omgeving Den Bosch en Veghel: verschillende soorten diensten

Wij bieden voor iedereen een oplossing. Zo bieden we de volgende diensten aan voor transport in omgeving Den Bosch en Veghel:

  • Koeriersdiensten: zendingen met een gewicht tot 500 kilogram;
  • Sneltransporten: zendingen met een gewicht van 500 tot 1000 kilogram;
  • Spoedtransporten: zendingen met een gewicht van 1000 tot 10.000 kilogram;
  • Transporten van gevaarlijke stoffen;
  • Event Logistics & Support
  • Kleinschalige opslag

U kunt bij ons daarnaast ook terecht voor (charter)distributie. U kunt bij ons een voertuig huren voor een dag(deel). Dit is ideaal als u zelf materieel te kort komt om op kwalitatieve manier (transport)werkzaamheden te verrichten. Dit is bij ons mogelijk zonder dat u vastzit aan contracten of vervoersovereenkomsten.

Interesse in een van onze diensten? Neem contact op

Als u uw transport in omgeving Den Bosch of Veghel graag aan ons zou overlaten, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Onze koeriersdienst is ook actief in de omgeving Boxtel en Oss. Als u direct een spoedzending wilt plaatsen, gaan we meteen voor u aan de slag. We kunnen dan nog dezelfde dag uw zending bij u ophalen en deze afleveren op de door u gewenste locatie. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op via 073-6418108.

kentie

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.