N

KOERIERSDIENSTEN

N

(SNEL)TRANSPORTEN

N

GEVAARLIJKE STOFFEN (ADR)

Home » Sneltransport Den Bosch

Sneltransport Den Bosch

Voor sneltransport in omgeving Den Bosch en Veghel bent U aan het juiste adres bij A. Kentie en Zoon. Wij zijn de expert op het gebied van koeriersdiensten, sneltransport en spoedtransport. Wij werken stedelijk, regionaal, nationaal en internationaal. A. Kentie en Zoon bestaat al sinds 1974 en heeft sinds die tijd veel kennis en ervaring opgedaan. We mogen dan ook terecht zeggen dat wij een transportbedrijf met zeer veel expertise zijn.

Professioneel en vlot sneltransport in omgeving Den Bosch en Veghel

Wij verzorgen graag u sneltransport in omgeving Den Bosch en Veghel. Bij sneltransport worden goederen zo snel mogelijk afgeleverd. De koerier komt dezelfde dag de zending ophalen en zorgt vervolgens dat deze zo snel mogelijk bezorgd wordt op de gewenste afleverlocatie. Dit kan indien gewenst dezelfde dag zijn, zowel nationaal als internationaal. Het sneltransport van A. Kentie en Zoon in omgeving Den Bosch en Veghel is geschikt voor zendingen met een gewicht tussen de 500 en 1000 kilogram. De zending wordt altijd door één persoon opgehaald en afgeleverd. Er worden geen depots, opslag- of crossdocklocaties gebruikt gedurende het transport. Wij behandelen uw waardevolle en wellicht breekbare goederen met uiterste zorg, zorg die uw zending verdiend.

Afwijkende zendingsgewichten

Heeft u een lading met een zendingsgewicht dat minder is dan 500 of juist meer dan 1000 kilogram? Dan zijn misschien onze koeriersdiensten in omgeving Den Bosch en Veghel (tot 500 Kg. Zendinggewicht) of onze transportdiensten in omgeving Den Bosch en Veghel (van 1.000 tot 10.000 Kg. Zendinggewicht) een oplossing voor uw vervoersprobleem in de omgeving Den Bosch en Veghel.  Wij zorgen dat alle mogelijke zendingen, groot of klein, op de juiste tijd op de gewenste afleverlocatie worden bezorgd. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via 0736418108.

kentie

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.