Duurzame levering binnensteden

Duurzame levering Binnensteden

Met onze nieuwe DAF XB voldoen wij aan de milieunormen van de toekomst

Vanaf 1-1-2025

Een van de grootste uitdagingen bij het beleveren van binnensteden is het voldoen aan de steeds strenger wordende milieueisen. Onze nieuw aangeschafte DAF XB-truck voldoet aan deze eisen, het is een ideale oplossing voor klanten van Kentie Koeriers die duurzame leveringen hebben welke zich in binnenstedelijke gebieden bevinden. De truck is uitgerust met de thans meest geavanceerde emissietechnologieën, zoals Euro VI-motoren met uitlaatgasnabehandelingssystemen, deze zal bijdragen aan het verminderen van de luchtvervuiling en het verbeteren van de luchtkwaliteit in binnensteden.

Efficiëntie en Betrouwbaarheid

Onze nieuwe DAF XB-truck belooft niet alleen te voldoen aan milieunormen, maar ook aan hoge eisen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid. Voor onze klanten van Kentie Koeriers is het essentieel dat hun duurzame levering ook in de binnensteden, op tijd en zonder problemen aankomen.

Gebroeders Kentie uit Den Bosch Koeriersdiensten

Flexibiliteit en Wendbaarheid

Binnenstedelijke leveringen vereisen vaak flexibiliteit en wendbaarheid, vooral gezien de beperkte ruimte en de drukte van het verkeer. De nieuwe DAF XB-truck is compact en prima manoeuvreerbaar, kan gemakkelijk navigeren door smalle straatjes en drukke verkeerssituaties, waardoor de efficiëntie van de leveringen wordt verbeterd en de kans op vertragingen wordt verminderd.

Veiligheid

Last but not least is veiligheid een topprioriteit bij het duurzaam leveren in binnensteden, waar doorgaans voetgangers, fietsers en andere weggebruikers in overvloed zijn. De nieuwe DAF XB-truck is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties ( ADAS Systemen ), zoals dodehoekwaarschuwing systemen en automatisch noodremsysteem, gaat dit bijdragen aan het verminderen van ongevallen en het vergroten van de veiligheid voor alle weggebruikers.

Al met al is de nieuwe DAF XB-truck een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf, maar ook voor klanten van Kentie Koeriers, die leveringen in binnensteden wensen, omdat hij milieuvriendelijk, efficiënt, betrouwbaar, flexibel en veilig is.

Laatste berichten